Leírás
- természetes forrása a C-vitamin előanyagának, amely hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez
- ideális meleg vagy hideg italokhoz, tea vagy gyümölcsfőzet formájában
- különösen kedvelt az őszi-téli időszakban, változatos házi teakeverékekben
- ízletes, enyhén édeskés-savanykás aromája jól harmonizál más gyógynövényekkel
- a magoktól megtisztított csipkehús kíméletesen szárítva kerül csomagolásra
- adalékanyagoktól mentes, 100% tiszta növényi alapanyag
- támogathatja az általános vitalitás megőrzését a mindennapokban
Elkészítési javaslat: Egy evőkanál csipkehúst önts le 2–3 dl hideg vízzel, hagyd állni lefedve legalább 6–8 órán keresztül (pl. éjszakán át).Ezután melegítsd fel lassan, de ne forrald. Szűrd le, és fogyaszd frissen elkészítve. Az így készített ital frissítő, enyhén édeskés-savanykás ízű, jól illeszkedik az egészségtudatos életmódhoz.
Nettó tömeg: 200 g.
Gyermekek elől elzárva tartandó.
Terhesség és szoptatás idején használata előtt kérje kezelőorvosa tanácsát.
Száraz, hűvös helyen, fénytől védve tárolandó.