Leírás
- hagyományosan alkalmazott gyógynövény, amely többféle házi teakészítmény vagy borogatás alapja lehet
- teafőzetként fogyasztva gyakran használják az emésztőrendszer támogatására a népi hagyományok szerint
- külsőleg öblögetésre, lemosásra is alkalmas, különösen bőrápolási célokra
- jól illeszthető tisztító és harmonizáló teakeverékekbe
- kesernyés íze miatt más gyógynövényekkel is jól kombinálható
- adalékanyagoktól mentes, természetes, szárított diólevél
- szakszerűen válogatott és szárított alapanyag, praktikus csomagolásban
Elkészítési javaslat: Belsőleges alkalmazás (tea formájában): Egy teáskanál szárított diófalevelet önts le 2,5 dl forrásban lévő vízzel. Fedd le, és hagyd állni 10–15 percig, szűrd le, és langyosan fogyaszd! Napi 1–2 csészével ajánlott, kúraszerűen, legfeljebb 3–4 hétig.
Külsőleges alkalmazás (lemosás, öblögetés, borogatás): Készíts erősebb főzetet: két teáskanál diófalevelet forrázz le 2 dl vízzel, 15–20 percig áztasd, majd szűrd le.Használd kihűtve bőrfelület lemosására, borogatásra vagy hajöblítésként!
Nettó tömeg: 50 g.
Gyermekek elől elzárva tartandó.
Terhesség és szoptatás idején használata előtt kérje kezelőorvosa tanácsát.
Száraz, hűvös helyen, fénytől védve tárolandó.